El Falı Cizgileri - Bilekteki Bilezik Cizgileri Analiz

 El falı, kahve falından farklı olarak genelde daha yüksek doğru sonuç veren fal türüdür. Kişinin elinde yer alan ve doğuştan gelen çizgilerin analiz edilmesiyle kişinin geleceği ve mevcut karakteri hakkında yorum yapmayı amaçlar ve toplumda bol bol el falı çizgileri yorumlama başlığıyla incelenir.

bilezik-cizgileri

Peki Bileğimizde Yer Alan Bilezik Cizgileri Neyi İfade Eder?

Bilezik çizgileri, avuç içi çizgilerinden farklı olarak tam elimizin bittiği ve kolumuzun başladğı bilek bölgesinde yer alır. Burada 1-4 civarında çizgi görülmektedir. Bilezik çizgileri genel olarak para ve şansı ifade etmektedir. 1-3 adet çizgi olumlu değerlendirilmektedir. Bilezik çizgilerinin 3 adet olması şansın yüksek olduğunu ve paranın o kişiyi bulacağına yorulur. Kişinin hayatını düzgün bir şekilde yaşaması ve işine odaklanması önerilir.


4. Bilezik Çizgisi Nedir?

Bilekte yer alan 4. bilezik çizgisi esasen olumlu yorumlanmaktadır fakat bu kişinin sahip olacağı şansı ve parayı popüler olabilmek için harcayabileceği düşünülmektedir. Bu sebepten kişi parasını nerede ve nasıl harcadığına dikkat etmelidir.


Bilezik Çizgilerinde Bulunan Üçgen

İlk bilezik çizgisinde bulunan gizli üçgen sembolü şansın normalden daha yüksek olduğuna yorulur. Buradaki üçgen sembolü eğer hayat çizgisi ile birleşiyorsa kişinin hayatında yüksek bir şansa sahip olduğu ve şansı sayesinde kişinin paraya ulaşacağı düşünülür.

Kaynak: İz Okuyucu - Youtube

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya