En İyi Ses Arttırma Programı Nedir? - En İyi Ses Arttırma Programları | 6 Ses Arttırıcı

Bilgisayarının ses seviyesinden şikayetçi olanlar için araştırıp en iyi ses arttırma programı hangisidir sizin için bulduk. Farklı alternatifleriyle ücretli veya ücretsiz olan programlardan sizin için en uygun olanını seçebilirsiniz.

1. Realtek HD Ses Yöneticisi

Windows sistemlerde halihazırda kurulu olarak gelen bir ses arttırma programı olan Realtek HD Ses Yöneticisi, ses arttırma işlevinin yanında kullandığınız hopörlör, mikrofon ve kulaklık gibi donanımların jaklarını da kontrol etmektedir. Farklı ses modlarını ve efektlerini destekleyen Realtek bilgisayarınızdan çıkan düşük sesin desibelini artırarak daha net duyabileceğiniz ses elde etmenizi sağlamaktadır.

en iyi ses arttırma programları

Yüksek ses seviyesinin yanında farklı hopörler modlarını da destekleyen Realtek, gelişmiş bir ses deneyimi sunmaktadır. Linux, Mac ve Windows işletim sistemlerinin tamamında sorunsuz çalışan Realtek HD Ses Arttırma Programı'nı indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2. FxSound Ses Yükseltici

ses arttırıcı



DFX tarafından geliştirilen FxSound son derece şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken bir ses arttırıcıdır. Program ses arttırma özelliğinin yanında farklı özellikleri de desteklemektedir. FxSound; oyun oynamak, müzik dinlemek ve film izlemek için yüksek seviyede ses üretebilmektedir.

Programın ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmaktadır. Ücretler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve FxSound Ses Arttırma Programı'nı indirmek için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

3. Volume Booster - Chrome Eklentisi

Chrome'da bir eklenti olarak yer alan ve tarayıcı kaynaklı oluşan sesli artıran bir ses arttırma programı olan Volume Booster tamamen ücretsizdir. Youtube videolarından veya Spotify'da yer alan parçalardan daha fazla ses almak isteyenlerin imdadına yetişmektedir.

ses arttırma

Gayet basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olan ve en iyi ses arttırma programı listesinde yer alan Volume Booster'i Chrome Mağazısı'ndan kurduktan sonra tek tıkla çalıştırabilir ve ses kontrolü sağlayabilirsiniz.

4. Sound Booster 

Letasoft LLC tarafından geliştirilen başarılı bir ses arttırma programı olan Sound Booster'de en iyi ses arttırma programları arasında yer almaktadır. Programın kullanımı son derece kolay olup Windows 10 ile optimizasyonu yapılmıştır. 
6.5 MB boyutundaki program İngilizce dil desteği bulundurmaktadır. Gezginler'den indirebileceğiniz programın 14 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunmaktadır. Daha sonra ücret ödeyip lisans satın almanız gerekmektedir.

5. Bongivo DPS

Anlık ses kontrolü sağlayarak çalışan Bongivo DPS, ses sisteminizi optimize ederek gelen sesi düşük olduğu vakit artırabilmektedir. 

bongivo dps


Müzisyenlerin sıklıkla tercih ettiği Bongivo DPS, kullandığınız sisteme göre özelleştirme yapabilmenizi sağlıyor. Eğer kulaklıkla çalışıyor ve müzik dinliyorsanız, yaptığınız seçim doğrultusunda Bonigvo sizin için en optimum ses seviyesini ayarlıyor. Farklı efektleri de ekleyebiliyor ve mükemmel ses deneyiminin keyfini sürebiliyorsunuz.

Bongivo DPS'yi indirmek ve detaylı incelemek için: BongivoDPS.com

6. SoundPimp Audio Enhancer

SoundPimp Audio Enhancer de başarılı bir ses arttırma programıdır. Uzun yıllardır ses konusunda çalışmalarda bulunan bir geliştirici ekip tarafından üretilen SoundPimp özellikle müzisyenlerin en sık tercih ettiği audio enhancerler arasında yer almaktadır.

ses arttırma programı


Windows, OS X ve Linux işletim sistemlerinin tamamında sorunsuz çalışan SoundPimp ücretsiz ve ücretli olarak 2 ayrı sürüm sunmaktadır. Ücret hakkında bilgi almak ve en iyi ses arttırma programı listesinin son programı olan SoundPimip Audio Enhancer'i indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya