El Falı Ve Hayat Çizgisi | El Falı Nedir? Nasıl Bakılır?

 El Falı Nedir?

El falı fallar arasında en bilindiği ve maliyetsizidir. İnsanların ellerinde bulunan çizgiler üzerinden kişinin şimdiki durumu ve geleceği hakkında bilgiler edinilir. Burçlar ile bu konuda ortak özellik gösterir. Nasıl ki burçlar kişinin doğduğu tarihe göre kişisel özellikle sunuyorsa, el falı da eldeki çizgilerin durumuna göre hem kişisel özellik hem de gelecek hakkında bilgi verdiğini iddia ediyor. 
El falı temel olarak 4 çizgiden oluşur. Bu çizgiler kalp çizgisi, akıl çizgisi, hayat çizgisi ve kader çizgisi olarak tanımlanır. Hayat çizgisi el izi okumak isteyen kişiye, el sahibinin geçmişi hakkında bir takım bilgiler verir. İnsanların el falında en çok önem verdikleri şey hayat çizgisidir. Çünkü hayat çizgisi geçmişi anlatır. Akıl çizgisi ve kalp çizgisi ise zaten bilinen genel durumu anlatır. Kader çizgisi ise sadece bazı insanlarda mevcut olduğundan kimi zaman görünmez bile. 


İnsanlar Fala Neden İnanır?

Çünkü insanlar fala inanmasalar da inanmak istiyorlar. Falın gerçek olmadığı ile ilgili 100 delile karşılık, onu gerçek gösterebilecek 1 delil tercih edilebilir. Çünkü inanmak istiyorlar. 
Fallara inanmak tamamen kişiseldir. Bilimsel olarak baktığımızda fallar gerçek değildir ve görünen bazı simgelerin geleceği göstermesi imkânsızdır.  Fakat kendi falına baktıran veya yakın çevresinde el falı dahi olsa fal bakan kişiler bunun gerçek olmadığını el falının gelecek hakkında bilgi verdiğini ve bunun gerçekleştiği gözleriyle gördüklerini söyleyebilirler. Bu duruma gözleri ile şahit olan birine falların gerçek olmadığını söylemek imkânsızdır. 


El Falı Bakmak Zor Mudur?

El izi okumak kolaydır. El falı bakmak için sebep aramaya gerek yoktur. Sadece arkadaş ortamında zaman geçirmek ve eğlenmek için dahi el falı bakılabilir. El falı bakmanın da yöntemleri vardır. Fakat en basit el falı bakma yönteminin nasıl olduğuna bakma yöntemi ile ilgili internette bir sürü kaynak mevcuttur. Fakat tekniğinin neye dayandığını göstermek namına aşağıda kısa bir parçası yer edinmiştir.
El izi okumak diğer fal bakma yöntemlerine göre oldukça kolaydır. Çünkü herhangi bir bilgi birikimi veya tecrübe gerektirmez. El falı bakmak, el izi okumak ile aynı şeydir. Hatta el izinden çok sadece 4 temel hatta dikkat edilir. Bu çizgiler kişinin özelliklerini gözler önüne serer.


El Falı Nasıl Bakılır?

   1.Bil El Seçimi Yap

El falcılığına göre kadınlarda sağ el kader, sol el ise yaşam boyunca yapılan şeylerdir. Yani bir kadının geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak için sol eline, geleceği hakkında bilgi sahibi olmak için ise sağ eline bakmak gerekir. Erkeklerde ise bu durum tam tersidir. Erkeklerde sağ el geçmişi, yani bu zamana kadar yaptıkları şeyler iken, sol el ise gelecek hakkında bilgi verir. Bir erkeğin geleceğini öğrenmek için sol eline bakmak gerekir. 

El izi okumak büyük bir yetenek gerektiren bir eylem değildir. El izi okumak için ne uzun süreli bir eğitim, ne de uzun süreli bir tecrübe gerekmez


    2.Çizgileri Belirle

https://www.gercekgundem.com/images/galleries/gallery_12761/1d704c4aaa9f6489.jpg

 1- Kırmızı Çizgi (Kalp Çizgisi)
 2- Mavi Çizgi (Akıl Çizgisi)
 3-Yeşil Çizgi (Hayat Çizgisi)
 4- Sarı Çizgi (Kader Çizgisi) Bu çizgi sadece bazı insanlarda mevcuttur.


    3.Kalp Çizgisi

Bu duygusal dengeyi, aşk hayatını, depresyon durumunu ya da kalp sağlığını gösterebilir.  Temel yorumlar şu şekildedir:

- İşaret parmağın altında başlıyorsa, aşk hayatından memnundur.

- Orta parmağın altından başlıyorsa, aşk hayatında bencildir.

- Tam ortadan başlıyorsa, kolay âşık olur.

- Düz ve kısaysa, romantizme ilgisi azdır.

- Hayat çizgisine dokunuyorsa, kalbi kolay kırılır.

- Uzun ve eğri ise duygularını ve hislerini kolayca ifade etmekte zorlanmaz.

- Düz ve akıl çizgisi ile paralellik gösteriyorsa, hislerini idare etmede iyidir.

- Çizgi üzerinde yarım daireler mevcutsa, üzüntü veya depresyona işarettir.

- Dalgalı ise çok ilişki ve aşkı olur. Ciddi ilişkilere karşı uzaktır.

- Kesikli çizgilerden oluşuyorsa duygusal travma yaşadığına delalettir. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya