En İyi Saç Kremleri | Saç Kremleri Nasıl Kullanılır? Erkekler İçin En İyi Saç Kremi Önerileri Neler?

 Erkek saç kremi önerileri kişiden kişiye değişen bir şeydir. Kimisine göre A markası saç kremleri arasında en iyi saç kremi iken kimisi için ise B markası saç kremleri arasında en iyi saç kremi özelliğindedir. Bu biraz da insanların kişisel tecrübeleri ile alakalı bir durum. Sonuçta Türkiye’nin %80 i erkekler için saç kremi olarak A markasını kullanıyor ve öneriyor olabilir. Fakat kişi için bu saç kremi en iyi saç kremi değildir. Hatta faydadan çok zarar veriyor da olabilir. Bu yüzden erkek saç kremi önerileri yüzeysel olarak ortak fikre sahip olsa da kişisel olarak değişiklik gösterebilir ve bu durum çok normaldir.

C:\Users\Tamer\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\erkek-sac-bakimi-nasil-yapilmali.jpg


Saç Kremi Nedir?

Saç kremi şampuanın temizlediği saçların bakımı için kullanılan bir üründür. Saç kremi saçın kolayca taranmasını, kolay şekil almasını sağlarken bir taraftan da bakım ve onarım gibi görevleri de yerine getirir. Kimi saç kremleri onarım görevi ile meşgulken kimi saç kremleri elektriklenmeyi engeller. Saç kremleri çeşitlerine göre farklılık gösterir ve her çeşit te ihtiyaca göre kullanılır. Örneğin duştan sonra saçları kolay taranmayan ya da şekil almayan kişi için erkek saç kremi önerileri arasında kolay taramayı sağlayan saç kremi olur. Saç kremleri ihtiyaca göre kullanılır.


Saç Kremi Nasıl Kullanılır?

Saç kremi ile daha önce hiç tanışmayan kişiler için saç kreminin nasıl kullanılacağını kısaca özetledik. Bu sayede saç kremini hem daha verimli hem daha etkili olarak kullanabilirsiniz. 

 • Erkek saç kremi önerileri alırken saçın yapısına dikkat edin. Her saçın kendine özgün saç kremi        vardır. Saçın neye ihtiyacı olduğunu, hangi tip saç olduğunu bilip daha sonrasında buna göre saç kremleri almak çok daha mantıklı olacaktır.


• Saç kremini saçlarınıza eşit miktarda dağıtın. Her tarafa eşit olarak dağıtıldığında güzel bir sonuç verecektir. Aksi halde fazla kullanılan bölge ile az kullanılan bölge arasında uyumsuzluk olacaktır. Örneğin elektriklenmeyi engelleyen saç kremi kullandıysanız, az kullandığınız kısmın elektriklendiğini, çok kullandığınız kısmın ise daha az elektriklendiğini görebilirsiniz ve bu da görünümü kötü kılar.



• Saç diplerine krem uygulamayın. Saç kremini saç üzerinde kullanın. Saç köklerine değdirmemeye özen gösterin. Saç kremleri nemlendirici özelliğe sahiptir. Bu yüzden sadece saçlara uygulanması tavsiye edilir. Aksi halde saç diplerine uygulandığında burada erken yağlanmaya sebebiyet verebilir. 


• Saçlarınızı yıkadıktan ve suyunu aldıktan sonra saç kremini tüm saçınıza eşit miktarda uygulayın ve ambalaj üzerine yazan süre kadar bekletin ve durulayın. Bol suyla duruladığınıza dikkat edin. En iyi saç kremi dahi olsa yıkandıktan sonra artık kalması saçların daha çabuk yağlanması ve ağırlaşmasına sebep olur.



Erkekler İçin Saç Kremi Önerileri 

Erkek saç kremi önerileri her sene farklı ürünler olabilir. Çünkü gelişen teknolojiye hızlı ayak uyduran markalar erkekler için saç kremi konusunda daha başarılı oluyorlar. Markaların başarıları seneler içerisinde elbette değişiklik gösterebilir.

Erkek saç kremi önerileri şu şekilde sıralanabilir:

  1) Elseve Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı Bakım Kremi

Erkek saç kremi önerileri arasında dökülme karşıtı olan saç kremi burada. Saçlarının dökülmesinden rahatsız olan ve bundan kurtulurken saçların daha yumuşak ve güçlü olmasını isteyen erkekler erkek saç kremi önerileri arasında bu ürünü tercih edebilir. Elseve Arginine Komple Direnç X3 Dökülme Karşıtı Bakım Kremi erkek saç kremi önerileri arasında ilk sırada yer alıyor.


  2) Elseve Dream Long Kolay Tarama Bakım Kremi

Erkek saç kremi önerileri arasında kolay tarama da yer alıyor. Saçlarını uzatan fakat bakımında zorlanan, tararken yorulan erkekler için saç kremi önerisinde 2.sırada yer alıyor. Elseve Dream Long ile daha uzun saçlar daha kolay taranabilir.


  3) Elseve Komple Onarıcı 5 Sıvı Saç Kremi

Cansız görünen ve yıpranmış saçlar için Elseve Komple Onarıcı 5 Sıvı Saç Kremi yardıma koşuyor. Erkek saç kremi önerileri arasında onarım konusunda en iyisi hiç şüphesiz Elseve Komple Onarıcı 5 Sıvı Saç Kremi!


  4) Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi

Kıvırcık saçlı erkekler için en iyi saç kremi Elseve Mucizevi Yağ Amla Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi. Erkek saç kremi önerileri arasında saçların hem şekillenmesine yardımcı olan hem de saçların bakımını yapacak bir ürün. Ayrıca bu üründe durulama gerekmiyor.


  5) Kêrastase Chronologiste Thermique Rêgênêrant Yenileyici Etkili Şekillendirici Bakım Kremi

Saçların şekillenmemesinden şikâyetçi erkekler için saç kremi önerilerinde 5.sırada bu ürün yer alıyor. Saçları şekillendirirken kırılma korkusu bu ürün ile beraber son buluyor. Saça zarar veren fön, maşa gibi işlemlerden saçı korur ve böylece uzun süre boyunca saçlar göz alıcı kalmaya devam eder.









Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya