Epic Games Launcher Açılmıyor Hatasına Çözüm! - Epicgames Launcher Siyah Ekran Hatası

Geçtiğimiz Günlerde 21 Mayıs tarihine kadar Epic Games GTA 5'i ücretsiz yaptı. Bunun üzerine birçok oyuncu GTA 5 'i ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine eklemeye karar verdiler. Fakat bazı kullanıcılar Epic Games Launcher açılmıyor, Epic Games Launcher Siyah Ekran Hatası gibi sorunlarla karşılaştılar. Ben de Epic games launcher açılmama hatası ile karşılaştım ve bir çözüm buldum. Bu yazıda sizlerle Epic Games Launcher  hatasına bulduğum çözümü paylaşıyor olacağım.


  • Epic Games Launcher'i açabilmek için sağ tık yapıp ardından "Grafik İşlemci İle Çalıştır > Entegre Grafik İşlemci" seçeneğini seçerseniz launcher başarılı bir şekilde çalışıyor.
Epic Games Launcher Siyah Ekran Hatası

NOT:
Bu çözümün işe yarayabilmesi için diğer çözüm yöntemlerinde gördüğünüz target'e eklediğimiz -OpenGL ifadesini kaldırmalısınız!

author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya