Amazon Prime Video Nedir? Prime Video Üyelik İşlemleri ve Lol Amazon Prime

 Prime video üyelik hakkında birçok insan fikir danışmak istiyor. Türkiye’ye zaten yeni yeni hizmet vermeye başlayan Amazon, kendi bünyesinde geliştirdiği bir akış hizmeti olan prime video üyelik sistemi ile çalıyor. Prime video üyelik yapmak için herhangi bir arama motoruna Amazon Prime yazmak yeterli. İlk sıralarda amazonun bir parçası olan Amazon prime kendi sitesinde üyelik açmaya olanak tanıyor.

amazon prime video

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime Akış hizmeti dışında birçok hizmette sağlıyor. Amazon prime üyelik sahibi olan biri hem aylık ödeme yaptığı süre boyunca prime video hizmetinden yararlanarak birbirinden güzel film ve dizileri seyredebiliyor, hem de Amazon üzerinden yaptığı alışverişlerde indirimler ve hızlı kargo gibi avantajlardan da faydalanabiliyor. Prime video üyelik açmak isteyen birisi Amazon prime üyeliği açması gerekiyor. Sadece prime video üyelik hizmeti değil, tüm Amazon boyunca geçerli olan bir prime üyeliği kazanılıyor. Verdiği hizmetlere karşılık olarak oldukça uygun bir fiyat tarifesi ile Türkiye’de hizmet vermeye devam ediyor. 


Amazon Gaming Nedir?

Bilgisayar oyunlarının ve bilgisayar oyuncularının son derece popülerleştiği günümüz tarihinde prime video üyelik dışında prime ile beraber Amazon gaming te günden güne popülerleşmeye devam ediyor. Amazon gaming ile oyun ve oyun içerisinde eşyalar alınabiliyor. Steam ve Epic Games gibi platformların gerisinde kalmak istemeyen Amazon, prime gaming adı altında Steam ve Epic Games gibi hizmet vermeye başladı. Prime gaming ile oyun satın alabilir, bilgisayara kurabilir ve oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde satın alınan eşyalar da yine prime gaming sayesinde satın alınabiliyor.

Piyasada daha önce bilindiği için daha fazla kullanıcısı olan Steam ve Epic Games gibi rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen prime gaming, ücretsiz oyunlar  verip yeni kampanyalara imza attığı için günden güne oyuncu sayısını katlamaya devam ediyor. Tam bir cep dostu fiyat politikasıyla günden güne daha fazla oyuncuyu ve onların sevgisini kazanıyor.

Amazon prime roblox almak için bir fırsat. Amazon prime roblox içerisinde kullanılabilecek etkinlikler de düzenliyor. Amazon prime roblox üzerinden yaptığı etkinlikler sayesinde oyun içerisinden ödüller kazandırmaya devam ediyor.


LoL Amazon Prime ile Nasıl Oynanır?

Prime video üyelik ve prime gaming üyelikleri tek bir prime hesabı üzerinden alınıyor. Eğer bir prime video üyelik sahibi iseniz gaming için ayriyeten üyelik açmak veya ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Prime video üyelik ile film ve dizileri seyredebilirken prime gaming üyelik ile de oyunlar satın alabilir, oyun içi eşyaları edinebilirsiniz. Prime gaming güncel olarak Lol içerisindeki eşyaları prime gaming üyelik sahiplerine ücretsiz veriyor. Lol Amazon Prime ile şimdi çok daha eğlenceli.



Prime Student Amazon’un Yeni Hizmeti

Prime Student Amazon un Prime ile verdiği ayrıcalıklardan sadece bir tanesi. Prime Student Amazon’un ücretli olarak verdiği prime hizmetini 6 ay boyunca ücretsiz almaya yarıyor. 

Prime video üyelik dâhil tüm Prime avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bunun için bir üniversite e-posta adresi ile kayıt olmak gerekiyor.

Uygun satın alımlarda ÜCRETSİZ İki Günlük Kargoya ek olarak, Prime Video aracılığıyla binlerce film ve TV şovunun sınırsız akışını, yüzlerce Prime Oynatma Listesine, Prime Station'a ve bir milyondan fazla şarkıya sınırsız reklamsız erişim elde edeceksiniz. Prime Music aracılığıyla ek ücret ödemeden, Prime Photos aracılığıyla sınırsız fotoğraf depolamaya erişim ve öğrencilere özel fırsatlar ve indirimler. Ayrıca, Twitch.tv'de ücretsiz oyun içeriği ve özel ifadeler de dahil olmak üzere bir dizi avantaj olan Prime Gaming'e erişim elde edersiniz. Ayrıca ücretsiz deneme süreniz boyunca bir adet ücretsiz Twitch kanalı aboneliği ve Prime üyesi olarak her 30 günde bir adet alırsınız.


Amazon Prime Üyelik işlemlerini anlattığımız bu yazımız ilginizi çektiyse Amazon FBA'a benzeyen Dropshipping makalemizi de inceleyebilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya