Beyin Yakan Film Önerisi: Tenet (2020)

 Merhabalar, yepyeni bir film inceleme - beyin yakan film önerisi  yazısına daha hoşgeldiniz. Bu yazıda sizlere spoiler vermeden yaptığı acayip değişik filmlerle beynimizdeki nöronlardan duman çıkmasına neden olan Christopher Nolan'ın 2020 yılında yayınladığı "Tenet (2020)" filmine değiniyor olacağım.

 Bu adam anladığım kadarıyla bu işten zevk alıyor. Aslında düşününce güzel taktik, izleyicinin filmi anlaması için tekrar tekrar izlemesi gerekiyor. Film yıllık  10 milyon gişe yapsa, anlamak için bu kadar kişinin %25'i tekrar izlemeye sinemaya gitse, sonra bu gidenlerin bi %25'i daha anlamasa ve tekrar sinemaya... Neyse harbiden beyin yakıyor yani :D

                       

Film Detayları:

  • IMDB: 7.8
  • Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
  • Süre: 2 sa. 30 dk.
  • Yönetmen: Christopher Nolan
  • Vizyon Tarihi: 2020
  • Oyuncular: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki...

tenet 2020


Tek kelime ile yani Tenet ile silahlanmış ve tüm dünyayı kurtarmaya çalışan bir adamın hikayesinin anlatıldığı film valla çok acayip. Beyin yakan film önerisi olarak verebileceğim bu film zaman kavramınızı altüst ediyor... Filmde zaman kavramını alışılmışın dışında bükerek ileri giden zamanı geri sarabilen bir adamın aksiyon dolu macerası işleniyor..

Beyin yakan film önerisi yazılarımı normalde daha uzun tutarım, bilirsiniz. Fakat bu sefer yazıyı pek uzatamıyorum çünkü filmi anlamadım. Gidip bidaha izleyeceğim anladıkça bu yazıyı da uzatırım.


Tenet Fragman




author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya