Bloodshot: Durdurulamaz Güç | En iyi Aksiyon ve Bilim Kurgu Filmleri

Merhabalar, yeni bir film öneri yazısına daha hoş geldiniz.  Bu yazıda benim için en iyi bilim kurgu ve en iyi aksiyon filmleri arasına giren Bloodshot'u inceliyor olacağım. Film tavsiyelerine kaliteli bir aksiyon filmi ile kaldığı yerden devam ediyoruz... Spoiler Yok!

Film Detayları:

  • IMDB: 5.7
  • Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram
  • Süre: 1 sa. 49 dk.
  • YönetmenDave Wilson
  • Vizyon Tarihi: 2020
  • Oyuncular: Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan...

2020-en-iyi-aksiyon-filmleri


2020 yılında vizyona girmiş en iyi aksiyon ve bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olan Bloodshot'ta başrol oyuncusu olaran Vin Diesel abimizi görmekteyiz. Kendisi tam bir kas yığını olduğu için dünyanın aksiyon filmi ihtiyacını büyük oranda karşılamaktadır. Tabi bir de Jason Statham var ama maalesef onu bu filmde göremiyoruz.

 Filmde ölmüş bir askeri canlandıran Vin Diesel, super güçlere sahip. Adamın ölüsünü diriltip diriltip bir şeyler yaptırıyorlar... Eğer bilim kurgu meraklısı birisi iseniz ve aksiyon filmleri hoşunuza gidiyorsa, Bloodshot bu ihtiyacınızı karşılayacaktır... IMDB puanın düşük olmasını aldırmayın, bence gayet kaliteli bir film. Benim görüşüme göre izlenir. 
Filmin fragmanını aşağıya bırakıyor olacağım. Eğer "yok kardeşim beni teknoloji meknoloji pek sarmıyor ama aksiyon severim" diyorsanız şu filme bir göz atın derim.

Bloodshot Fragman:


author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya