Babili Düşlemek - Bir Özel Dedektiflik Romanı | Richard Brautigan

Babili Düşlemek, en iyi dedektiflik romanlarından ve eğer dedektiflik romanlarını seviyorsanız kesinlikle hoşunuza gidecek türden bir kitap. Yazar, romanında parası tükenmiş bir dedektifin aldığı son işini işliyor. Bu dedektifin bu kadar parasız kalmasının tek nedeni ise sürekli olarak Babili düşlemesi. Peki bu Babil'de ne ? Babil bizim dedektifimizin hayal dünyası.




 Bana çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi olan kitap çok sürükleyici, şuana kadar en hızlı okuduğum kitaplar arasında yer alıyor.  Yazarın kitapta bol bol argo kullanması ve kara mizah yapması okuyucunun ilgisini çekiyor, sıkmıyor.

 En iyi kitap tavsiyeleri verdiğimiz bir yazının daha sonuna geldik. Babili Düşlemek, dedektiflik romanlarını, Sherlock Holmes tarzı kitapları seven okurların hoşuna gideceğini düşündüğüm bir dedektiflik romanı.
author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya