Project Power (Proje) | Aksiyon ve Bilim Kurgu Filmleri - En İyi Yabancı Aksiyon Filmleri

 2020 yılında vizyona giren ve Netflix'te de yayınlanan en iyi aksiyon ve bilim kurgu filmleri arasında yer alan Project Power'ı inceliyor olacağız. Yine her zamanki gibi spoilersiz!

Film Detayları:

  • IMDB: 6.0
  • Tür: Aksiyon, Suç, Bilim Kurgu
  • Süre: 1 sa. 53 dk.
  • YönetmenHenry Joost & Ariel Schulman
  • Vizyon Tarihi: 2020
  • Oyuncular: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback...

project-power-filmi
Project Power (Proje) - Netflix Afişi

Bir Netflix yapımı olan Project Power, 14 Ağustos 2020 tarihinde vizyona giren başarılı aksiyon ve bilim kurgu yapımıdır. Film yayınlandığı günden beri Project Power izle ve Project Power altyazılı izle gibi aramaların sayısının arttığı görülmüştür. 

Filmin konusuna kısaca değinecek olursak, filmde yaşanan olayların tamamı başrol oyuncumuzun elinde tuttuğu ilaçların etrafında dönüyor. Bu ilaçları kullanan kişiler 5 dakikalığına olağanüstü güçlere sahip oluyorlar ki zaten filmin adı da buradan geliyor. Herkesin gücü kişiden kişiye değişiyor, kimileri yanan adam olup Fuat Abi gibi ortalıkta geziyorken kimileri de tahmin bile edemeyeceğiniz kadar güçleniyor. Kızını kurtarmak için yola çıkan kahramanımızın vurup kırmadığı yer kalmıyor...

Project Power izle 2020 araması sonucu bu yazıya denk gelen dostlarıma sesleniyorum; film Netflix'de yayında. Tabi farklı mecralardan (film sitelerinden veya torrent -yasak tabi- ) da izleyebilirsiniz. Film benim 2020'de izlediğim en iyi bilim kurgu ve en iyi aksiyon filmleri arasında yer alıyor. Ayrıca aksiyon kategorisini sevenler için Bloodshot da 2020 yılında vizyona girmiş efsane bir film. 

Project Power (Proje) 2020 Fragman



Project Power 2 Çıkacak Mı?

Project Power 2 ne zaman çıkacak sorusuna net bir cevap veremeyiz ama DigitalSpy'de röportajlar incelendiğinde potansiyel bir devam filmi bekleniyor. Bu ilaçların gizemi ne olacak? Öyle ortada bırakılacak mı? Hiç sanmıyorum. Muhtemelen Project Power 2 çıkcaktır.
author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya