Minimalizm: Önemli Şeylere Dair Bir Belgesel | En İyi Belgesel Önerileri

 Minimalizm nedir? Hiç  minimal yaşamayı düşündünüz mü ? Bizim bir tüketim toplumu haline gelmemize neden olan bu kapitalist sistemde neden bir türlü mutlu olamıyoruz? Neden sürekli birşeyler alıyoruz, sürekli eski telefonlarımızı bir üst modeliyle değiştirmek gereksinimi duyuyoruz? Neden çeşit çeşit ayakkabılarımız, giysilerimiz var? Aslında bakarsanız çoğu kişi istediği şeylerin birçoğuna sahip. Ama hala mutlu değil, neden?  Bu belgesel, bu soruların tamamına ve hatta daha fazlasına cevap veriyor
. Minimalizm belgesli full hd belgesel izle aramasında bulundan kişilerin bayılacağı bir belgesel. 

Belgesel Detayları:

  • IMDB: 6.7
  • Tür: Belgesel - Minimalizm
  • Süre: 1 sa. 18 dk.
  • YönetmenMatt D'Avella
  • Vizyon Tarihi: 2005
  • Oyuncular: Dan Harris, Ryan Nicodemus, Rich Hanson...

Belgesel Önerileri - Belgesel Tavsiyesi
Minimalizm Belgeseli


 Minimalizm belgeseli minimalist yaşamaya karar veren 2  arkadaşın bu süreçte yaşadıklarını ve daha minimal yaşamaya başlayan insanların deneyimlerini anlatıyor.  150 metrekare evde yaşarken 20 metrekare minik bir evde yaşamaya başlayan insandan tutun da, 6 haneli maaşından vazgeçen insanlara kadar çok farklı deneyimleri belgeselde bulabilirsiniz.

 Bir belgesel önerileri yazısının sonuna geldik.  Belki de Minimalizm: Önemli Şeylere Dair Bir Belgesel, en iyi belgesellerden birisi olabilir. Bence en iyi minimalizm belgeseli.
author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya