Profesyonel Koçtan Kilo Vermenin 3 Hilesi!

 Zayıflamak için herşeyi denediniz:diyet, başka bir diyet, şekeri bırakmak, daha fazla su içmek, spor salonuna başlamak... Fakat hiçbiri fayda etmedi mi? Umutsuz ve sinirli hisstmeyin, bu zamana kadar geldiniz, denediniz. Fakat olmadı mı? Bakış çınızı, persfektifinizi değiştirin! Profesyonel bir sağlık koçu olan Carey Peters'in 3 ufak numarasına bakın.



saglik-kocu



  Sağlıklı Yağlar Yiyin

 



 Clevland Klinik Merkezi Direktörü Mark Hyman şöyle diyor: "Sağlılı diyet yağları metabolizmanızı hızlandırıp açlığı yatıştırarak ve yağ yakmayı uyararak kilo kaybını destekler." 
  








    Hyman  her gün düzenli olarak sağlıklı yağlar alınmasını öneriyor. Raw food olarak adlandırılan çiğ beslenme stili yağ yakımında çok yardımcı oluyor. Avakado, tuzssuz fındık, badem ve kaju gibi çiğ gıdalar; kabak ve ayçiçeği gibi çiğ şekilde çekirdekler ve ayrıca salata yerken zeytinyağı kullanmak kilo vermeniz açısından size çok yardımcı olacak.


 

 

   20 Dakika'da SADECE Yiyin


  Kaç kez yolda, arabada bir simitle, poğaça ile kahvaltı yapmak zorunda kaldınız? Tabi buna kahvaltı denirse. Ve en son ne zaman İnstagramda gezmeden, Youtube'da video izlemeden yemek yediniz? Yemek yerken yemeğin tadını çıkarın. Elinizdeki telefonu bırakın ve 20 dakikalık bir zamanlayıcı kurun. Yemeğinizi 20 dakikada yiyin, tadına varın.Yemeğinizi yemek için kendinize zaman vermek sizi iyi hissettirecek ve kilo vermeye motive edecek. Bu yöntem bizim koçumuz Carey Peters'in gizli silahı. Sizi 1-0 öne geçirecek.













  İyice Çiğneyin!

  Araştırmalar, kilo vermek için mücadele eden insanların yemeklerini hızlı yediğini gösteriyor. Bu çok yanlış bir davranış. Yemek yerken daha yavaş yenildiğinde, iyice çiğnendiğinde kalori alımının %10 azaldığı  bilim dünyası tarafından biliniyor. Eğer kişi, daha yavaş yiyip vücudunun ihtiyacı olan besini alması için ona yardım ederse, acıkmaz ve dolayısıyla daha fazla gereksiz yemek yeme hissiyatına kapılmaz.Eğer hızlı yemeye alışkınsanız, birdeha yerken 10 kez çiğnemeyi deneyin. Bunu sürekli tekrar edin, zaten bir süre sonra yavaşladığınızı farkedeceksiniz...

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya