Aykut Enişte | Komedi Filmleri - En İyi Yerli Komedi Filmleri

Bu yazımızda, 2019'da vizyona girmiş olan ve Onur Bilgetay tarafından yönetilen "Aykut Enişte"
filmini inceliyor olacağız. Merak etmeyin spoiler yok!


Film Detayları:

  • IMDB: 7.1
  • Tür: Aile, Komedi
  • Süre: 1 sa. 55 dk.
  • YönetmenOnur Bilgetay
  • Vizyon Tarihi: 2019
  • Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli...



aykut-eniste-filmi


Karantina uygulaması yüzünden evde canınız sıkılmış ve film izlemek istiyor olabilirsiniz. Bu dönemlerde film izlefull hd film gibi ve en iyi komedi filmleri gibi aramaların bir hayli arttığını görüyoruz. Komedi filmleri diyince Türkiye'de başı çeken BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Aykut Enişte filmi, evlilik çağında olan kimsesiz bir  delikanlının başına gelen talihsiz bir hırsızlık olayı ile başlıyor. Baş karakterimizin ismi, tahmin edebileceğiniz üzere Aykut, Aykut'u Cem Gelinoğlu canlandırıyor.Aykut Enişte Gülşah rolünde ise Melis Babadağ Özer yer alıyor.

Film, tam olarak aile ile izleyebileceğiniz kaliteli yerli komedi filmleri arasında. Aykut Enişte fragmanını izlemek isterseniz diye aşağıya videoyu bırakıyorum.

 

Dizinin çok geniş bir oyuncu kadrosu olmamasıyla birilikte, sıcak ve samimi bir aile ortamı sizi bekliyor.
Peki Aykut Enişte 2 çıkıcak mı ? Bununla ilgili henüz bir bilgi yok ama filmin gidişatı göz önüne alındığında bir devam filmi gelebilir.

Aykut Enişte filmini dilerseniz Netflix üzerinden yada istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya