Metin2 En hızlı Para Kasma Taktikleri #1 - Metin2 Para Kazanma 2020

Merhaba oyunseverler, 

  Bu yazıda sizlere bizzat kendim de kullandığım yang kasma taktiklerinden birincisini açıklayacağım. Kastığınız yangları satıp TL kazanabilir veya oyun içinde takılmaya devam edebilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ben şu aralar satış işlemlerimi itemci'den yapıyorum. Sorunsuz çalışıyor. Ayrıca para hesabınıza çok hızlı düşüyor. 

 Biliyorsunuz Metin2'de +9 itemler çok değerli ve + basabilmek için demirci bizden bazı malzemeler istiyor. Ben, demircinin en çok istediği malzemeleri kasarak çok fazla kâr elde ettim. Bu yazıda bahsedeceğim 2 item var. Her yazıda farklı itemlerden bahsediyor, farklı taktikleri anlatyor olacağım bu yüzden takipte kalın.


 Ben hızlı kasmak için M2Bob kullandım, sizde keyfinize göre ya kendiniz kasabilir yada farklı hileler kullanabilirsiniz.


   İlk olarak birçok geliştirme için gerekli olan Değerli Taş Parçası kasacağız. DTP'ler Kötü Siyah Fırtına Joh-Hwan ve Siyah Rüzgar Jak-To'dan düşüyor.


joh-hwan





   Bu mob'lar haritada işaretlediğim yerde bulunuyor.





  Diğer bir çok satılan +basma itemi ise Ork Dişi. Ork dişi içinde Siyah Ork ve Siyah Ork Devi kesmemiz gerekiyor. 



Siyah Ork


Siyah Ork Devi

ork-disi


    Bu iki mob da vadinin tam ortasında işaretlediğim yerde bulunuyor.

metin2-vadi


   Eğer bu slotlardan yararlanıp item düşürürseniz çok fazla yang kasabilirsiniz. Pazara Ork Dişi'ni tekli, DTP'yi ise çiftli halde koyarsanız daha fazla satılır ve ayrıca piyasanın bir tık altından satarsanız da sürümden kazanç sağlarsınız...

author

Resul BOZBURUN

2017 yılından beri farklı isimlerle blogger camiasında yer alıyorum. 2020 yılında Acabaa.com'u kurdum. Şu aralar sibersaldirilar.com 'da Siber Güvenlik üzerine çalışıyorum. Dilerseniz bana buradaki mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Hileyi crack olarak nasıl bulabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef crack olarak bulamazsın her yamada zaten hile de güncelleniyor. Satın alabilirsin, yada benim gibi ücretsiz versiyonu kullanabilirsin.
      https://m2bob.net/?s=q

      Yukarıdaki linkten üye olup indirebilirsin. 2 günde bir hileyi güncellemen gerekiyor ücretsiz sürümde ve sadece levelbot aktif.

      Sil

Sosyal içerik ve Teknoloji

Dijital dünya